Varhaiskasvatus

Löydät meidät myös Facebookista

Espoo JHL ry 869 varhaiskasvattajat

Varhaiskasvatus jaos järjestää vapaa-ajantoimintaa ja tapaamisia yhdistyksen henkilöstölle, jotka työskentelevät varhaiskasvatuksessa. Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä ammattiin liittyvistä asioista.

Vaka-jaoksen toiminta on matalan kynnyksen toimintaa ja siihen on mahdollisuus osallistua silloin, kun itselle sopii. Varhaiskasvatuksen jaoksen toiminnan arvoina ovat jäsenlähtöisyys, tasa-arvoisuus ja yhteisöllisyys. Tärkeimpänä ajatuksena ovat yhteisöllisyys – yhdessä tekeminen ja verkostoituminen.

Jaoksen tehtävänä on jäsenten kuuleminen, edunvalvonta, järjestäytymisen edistäminen, yhdessä tekeminen, kouluttautuminen ja verkostoituminen.

Tapaamiset ovat neljä-kuusi kertaa vuodessa ja ne liittyvät edunvalvontaan, järjestäytymiseen, koulutustoimintaan, yhteistyöhön ja vapaa-aikaan. Jokaisella kerralla on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista aiheista yhdessä tai luottamusmiesten kanssa kahden kesken.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Jäseniemme ammattinimikkeitä

Seuraava jaoksen tapaaminen

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä:

Suomenkielisen varhaiskasvatuksen luottamusmieheltä 
Hanna Ahonen, 040 6344 269,  hanna.k.ahonen(at)espoo.fi

tai

                  Kasvun ja oppimisen toimialan pääluottamusmieheltä                      Heidi Nurkka-Tuorila, 0406343227, heidi.nurkka-tuorila(at)espoo.fi